project

Falco - Oberto Airaudi, 1950 - 2013

Naša vizija Labirinta

Labirint je posvećen "Narodima planeta", njihovim kulturama i povijestima i  snagama s kojima su povezane. Naš je cilj sačuvati dragocjenu kap suštine "Naroda" i usmjeriti je skladno zajedno sa svima ostalima. Želimo stvoriti umjetničko putovanje kroz koje pojedinci mogu uroniti duboko unutar sebe i osjetiti se povezanima sa svim Narodima na Planetu. Ovakva povezanost pomaže nam da se postigne više i šire stanje svijesti, olakšavajući bolje razumijevanje i integraciju različitosti.
Labirint je izgrađen meditirajući našim rukama i našim srcima, s ciljem poticanja svijesti.

DONIRAJ

Hramovi Čovječanstva

Svaki Damanhurac teži za postavljanjem svake pojedine cigle, za svakim potezom kista, postavljanjem svake pločice mozaika, taljenjem umjetničkog stakla - u ime čovječanstva. Ovo izvanredno djelo, Hramovi, građeno je sa strastvenim uvjerenjem da je čovječanstvo duhovna sila mnogo veća nego što danas pamtimo. Gledajući našu povijest kroz ovaj kolektivni rad sakralne umjetnosti, postoji potencijal za ponovno buđenje našeg ogromnog potencijala, naše međusobne povezanosti i odgovornosti u svemiru.

Hramovi su čarobna konstrukcija koja prepoznaje Božanski Ekosustav u kome je svaka religija, duhovni put i kultura koje čovječanstva priznaje sastavni dio te goleme tapiserije. Vjerujemo da zajedničko tkanje tih niti u prostoru i vremenu, i poštovanje, radost i humor s kojim ih predstavljamo u strukturi koju je stvorilo mnogo različitih ruku,  ima pozitivan odjek na čitav svijet.

Kad daruješ za kontinuirani rast Hramova Čovječanstva, pridodaješ svoju svijest i ruke ovom važnom kolektivnom ostvarivanju.

AddThis Social Bookmark Button

 

 

Persefone

Persephone
Windows still to be completed: Kwan Yin, Koui, Indra, Ishtar, Braga, Palk, Batchué, Ahsonnutli, Arlik Qan, Buga, Khonvum, Hermes, Loa, Tu.Ma.tavenga.

 

 

Kwan Yin

Kwan Yin

 | Graphics by Albatros | Engineered by Atlan66 | ALL RIGHTS RESERVED
Associazione di Promozione Sociale TEMPLI DELL'UMANITA' – Via Baldissero 21, 10080 VIDRACCO (TO) | c.fisc. 92509750011

On this site we use cookies exclusively for technical and statistical analysis. By clicking the "OK, let's proceed," give your consent to the use of cookies in accordance with our policy.