hawk

Falco - Oberto Airaudi, 1950 - 2013

Falco - Oberto Airaudi

 

Što je Falco značio tebi?

Za Damanhurce Falco je bio inspiracija, motivator i duhovni vođa. Oslobodio je našu originalnost i zapalio maštu i volju za izgradnjom jedne nove civilizacije, s Hramovima Čovječanstva kao njezinim srcem. Ovo kolektivno umjetničko djelo, stvoreno rukama i sviješću svakog Damanhurca, posvećeno je otkrivenju čovječanstva kao ujedinjene duhovne sile u svemiru. Falco je često rekao da ništa nije nemoguće ako vjerujemo u naše snove, i da je novac izazov našeg vremena.  S tim se izazovom suočavamo dnevno, kako bismo izgraditi konkretnu novu stvarnost s potencijalom za rast. Falco se osobno pobrinuo da se Hramovi čovječanstva financijski podrže. Njegov prelazak znači da Hramovi moraju pronaći nove vizionare koji se prepoznaju u Falcovu snu i koji će nam se pridružiti u nastojanju da spriječimo da nam novac bude na putu ostvarivanja snova. Budite velikodušni u vašoj potpori za nastavak Falcova životnog djela - Damanhur i Hramove Čovječanstva.

Nadamo se da ćete izdvojiti vremena da u prostoru za komentar, ispod vaše donacije, podijelite s nama vaše misli o tome kako je Falco utjecao na vaš život i što on za vas znači.

AddThis Social Bookmark Button
 | Graphics by Albatros | Engineered by Atlan66 | ALL RIGHTS RESERVED
Associazione di Promozione Sociale TEMPLI DELL'UMANITA' – Via Baldissero 21, 10080 VIDRACCO (TO) | c.fisc. 92509750011

On this site we use cookies exclusively for technical and statistical analysis. By clicking the "OK, let's proceed," give your consent to the use of cookies in accordance with our policy.